i errët

Galaxy Unpacked February 2020: Official Replay 

Abonohu 4,2 mln
Shikime 2,9 mln
% 0 0

Watch the shape of the future change. #SamsungEvent #Unpacked
Learn more:
smsng.co/GalaxyS20
smsng.co/GalaxyZFlip
To view the ALvid streams on a desktop or laptop computer you'll need:
• Most recent version of Google Chrome, Firefox, MS Edge or Safari
• Operating system: Windows 7+, Mac OS X 10.7+ or Ubuntu 10+

Shkencë dhe teknologji

Publikuar

 

11 Shk 2020

Shpërnda:

:

Shkarko:

Në ngarkim....

Shto në:

Lista ime e luajtjes
Shiko më vonë
Komente 0   
Faqja Tjeter